AKİDUAM WEBİNER 36 | META-ANALİZ | 20 ŞUBAT 2024 SALI 20:00

Bilimin birleştirici merkezi olma vizyonuyla, farklı branşlardan bilgi ve deneyim paylaşımına alan açarak araştırma kültürüne katkı sağlama hedefinde olan Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM) 2023-2024 webiner programı tüm hızıyla devam ediyor. 20 Şubat 2024 Salı Saat 20:00’da düzenlenecek olan ve Doç. Dr. Sedat ŞEN'in konuşmacı olduğu “Meta-Analiz” webinerine katılım ücretsiz ve herkese açıktır. Proje geliştirenleri, K12, lisans ve lisans üstü öğrencilerini, mezunları, akademisyenleri, öğretmenleri ve tüm bilim severleri etkinliklerimizde görmekten memnuniyet duyarız. Sevdiklerinizi de eğitimlerimize davet etmenizi temenni eder, sağlıklı günler dileriz.

Tarih               : 20 Şubat 2024 Salı 20:00-21:30

Toplantı Linki : https://www.kisa.link/dTWkz

Eğitmen        : Doç. Dr. Sedat ŞEN – Harran Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı

Moderatörler:  Dr. Merve AYVALLI KARAGÖZ, Öğr. Gör. Dr. Ebru KAYA BAŞAR, Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL

İletişim           : idb@akdeniz.edu.tr, AKİDUAM InstagramAKİDUAM YouTube

Web                : https://idb.akdeniz.edu.tr/

Doç. Dr. Sedat ŞEN Hakkında

2006 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Fen Bilgisi Öğretmenliği programından mezun oldu. Aynı yıl M.E.B. tarafından ölçme ve değerlendirme alanında lisansüstü öğrenim görmek üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderildi. 2010 yılında University of Georgia’da Research, Evaluation, Measurement & Statistics programından yüksek lisans derecesiyle mezun oldu. Aynı üniversiteden 2014 yılında “Karma Madde Tepki Kuramı Modellerinin Normal Dağılım İhlaline Karşı Direnci” konulu tezimle doktora derecesini almaya hak kazandı. 2014 yılında Harran Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak göreve başladı. Mart 2015-Kasım 2019 tarihine kadar Harran Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı’nda doktor öğretim üyesi olarak çalıştı. 2019 Kasım ayı itibariyle Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme alanında doçentlik unvanını almış bulunmaktadır. Çalışma alanları arasında madde tepki kuramı, çok düzeyli modeller, meta-analiz, yapısal eşitlik modellemesi ve katma-değerli değerlendirme modelleri gibi konular yer almaktadır.

Merkezimiz hakkındaki tüm duyuruları AKİDUAM Instagram hesabımızdan takip edebilir, geçmiş webiner kayıtlarını AKİDUAM YouTube hesabından izleyebilirsiniz.

Eğitim konularını geçmiş webinerlerimize katılan katılımcılarımızın ihtiyaçlarına göre belirliyoruz. Yeni konu önerilerinizi webiner başvuru formlarında bize iletebilirsiniz.

Eklenme tarihi: 16.02.2024 12:20:21
Son güncelleme: 16.02.2024 12:48:44